Grafikus-festő tábor bemutatása

Ha úgy érzed, művész rejtőzik benned, szeretsz rajzolni, festeni, és szívesen vennél némi útmutatást a munkádhoz, akkor gyere képzőművész táborunkba!


Grafikus-festő táborunkban változatos rajzi, grafikai és festő technikákkal találkozhatsz. Itt megismerkedhetsz a sokszorosító és egyedi grafika alapjaival: készíthetsz monotípiát, papír- és linómetszetet. Legyen az akvarell, tempera, akril vagy olajfestés – itt kipróbálhatod az alapvető festészeti eljárásokat, elleshetsz tippeket, trükköket, izgalmas kombinációkat. Alkothatsz klasszikus tájképet, mikrovilágot, vagy akár képekbe öntheted az álmaidat...lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt! Készíthetsz grafittit, illusztrációt, kollázst, maszkot, kipróbálhatod a testfestést vagy nyomtathatsz akár egyedi pólót is! Látványos, változatos és kreatív feleadatokon keresztül megmutathatod Önmagad, megvalósíthatod a legőrültebb ötleteidet. Művésztanárok útmutatása segít hozzá, hogy megmutasd színes egyéniséged és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez leginkább illő technikát.

Ha van kedved, betekinthetsz a másik tábor programjába és kipróbálhatod magad valamely animációs technikában is. A tábor végén zárókiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyeket haza is vihettek.

A grafikus-festő táborhoz nem szükséges különösebb előképzettség. A lényeg, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj a ceruzától, ecsettől! Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, tempójában, habitusának megfelelő módon alkothat, művésztanáraink útmutatásai, javaslatai nem fognak korlátozni, inkább segítenek kiteljesíteni alkotói látásmódodat.

A művészi feladatok mellett esténként kreatív csapatépítő játékok, strandolás és klasszikus tábori programok is várnak... és persze egy szuper csapat, csupa hozzád hasonló művészi érdeklődésű régi és új baráttal.

Turnusok:
2019. június 30 - 2019. július 6.
2019. július 7 - 2019. július 13.


Árak:
Bent alvós (57000 Ft/fő)
Bent alvós - május 1.-ig befizetve (55000 Ft/fő)
Bent alvós testvér- és barátkedvezménnyel (53000 Ft/fő)
Napközis (8-21 óráig) szállás nélkül ebéddel és vacsorával (27000 Ft/fő)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Rólunk írták