Grafikus-festő tábor bemutatása

Ha úgy érzed, művész rejtőzik benned, szeretsz rajzolni, festeni, és szívesen vennél némi útmutatást a munkádhoz, akkor gyere képzőművész táborunkba!


Grafikus-festő táborunkban változatos rajzi, sokszorosító-grafikai és festő technikákkal találkozhatsz. Itt megismerkedhetsz a ceruza-, szén- és tusrajz trükkjeitől kezdve a monotípia és a linómetszet technikáival, az akvarellfestéstől kezdve a színes tusfestésen (ecolin), temperán át a bámulatos hatásokra képes olajfestésig sokféle festőtechnikával! Készíthetsz plein air képeket tóparton, erdőben, pusztán, skiccelhetsz állatokat, vidéki tájat. Művész tanárok útmutatása segít hozzá, hogy színeken és formákon keresztül mutathasd be színes egyéniséged, és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez a hozzád illő technikát. A tábor végén alkalmi kiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyek közül a legjobbakat bekeretezve vihetitek haza!

A grafikus-festő táborhoz sem szükséges különösebb előképzettség, fő az, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj a ceruzától, ecsettől! Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit, a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, habitusának megfelelő módon alkothat, művésztanáraink útmutatásai, javaslatai nem fognak korlátozni, inkább segítenek kiteljesíteni az alkotók látásmódját. Felüdülésképpen belekóstolunk a plasztikai formálás rejtelmeibe is, egy nádudvari fazekasmester útmutatásával.

Turnusok:
1. 2018. július 1 – 2018. július 7.
2. 2018. július 8 – 2018. július 14.

Bent alvós49.900 Ft/ fő
Bent alvós (testvér- és barátkedvezménnyel)47.900 Ft/ fő
Napközis (7:30-21 óráig) szállás nélkül reggelivel, ebéddel és vacsorával30.000 Ft/ fő
Napközis (8-21 óráig) szállás nélkül ebéddel és vacsorával*27.000 Ft/ fő

(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)
* ez az opció nem tartalmaz reggelit


A programok változásának jogát fenntartjuk!X

Általános tájékoztató


A táborozók a saját tábori profiljuk mellett a párhuzamosan futó foglalkozásokba is betekintést nyerhetnek. Foglalkozásainkon való részvételhez semmiféle előzetes tudás, képzettség nem szükséges, képzett pedagógusaink, művész tanáraink útmutatása mindenkit sikerélményhez juttat. Az egyes foglalkozásokhoz minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. Az itt készült munkákat a táborozók hazavihetik.

Minden táborunk programjának szerves része a Püspökladányi Strandfürdőben való lubickolás, a farkasszigeti Arborétum látogatása, lovas szekeres vagy kerékpáros túra a Hortobágy, a Nagykunság és a Nagy-Sárrét tájegységek találkozásánál fekvő alföldi tájon, számháború, valamint a hamisítatlan tábori hangulatot biztosító karaoke verseny és diszkó, no meg tábortűz, szalonnasütés.

Budapestről vonattal csoportot utaztatunk táborunkba.

A tábor helyszíne a püspökladányi "Árnyas" Thermal Camping és Üdülőpark . 4150 Püspökladány, Petőfi utca 62.

X

Rólunk írták