Animációs tábor bemutatása

Itt megtudhatod, amit soha, senkitől nem mertél megkérdezni: hogyan készülnek az animációs filmek, hogyan tervezik a karaktereket, hogyan élik túl a rajzfilmhősök a legextrémebb helyzeteket?


A papírkivágásos és a klasszikus, világítóasztalos technikák mellett stop-motion technikával is készítünk tárgy animációt, gyurmafilmet, pixillációt. Megtanítunk a háttérfestés, figuratervezés fogásaira, az alapvető animálási módokra, filmszerkesztésre. Anime-őrülteknek, rajzfilm-fanoknak, animációmegszállottaknak ajánlott foglalkozások, ahol a klasszikus rajzfilmkészítési technikákat követve készíthetitek el saját filmeteket. Az elkészült munkákat cd-n haza is vihetitek.

Foglalkozásainkat a papírkivágásos animáció bemutatásával kezdjük, az így készült figurákkal készítjük el az első filmeket, majd a stúdiókban kialakult munkafolyamatokat követve komolyabb munkába is belefoghattok. A figuratervezést, forgatókönyv készítést követően a jelenetek megrajzolása következik, ahol a mozgás karakterét és dinamikáját megragadva igyekszünk a szereplők jellemét bemutatni. A filmeteket rajzolt és digitális effektekkel, hanggal, zörejekkel, aláfestő zenével tehetitek teljessé.

A LEGO animációt, gyurmafilmet kedvelők is megvalósíthatják ötleteiket, de helyet kaphatnak a trükkfilmek, poénos animációk is.
Ezen kívül foglalkozunk a tér, az emberi alak ábrázolásával, lesznek plasztikai és színekkel kapcsolatos feladatok is.
A animációs tábor minden résztvevője megtalálhatja a neki legjobban tetsző technikát ötletei megvalósításához!
Nem baj, ha nem vagy profi rajzos, mindenkinek segítünk!

Turnusok:
2019. június 30 - 2019. július 6.
2019. július 7 - 2019. július 13.


Árak:
Bent alvós (57000 Ft/fő)
Bent alvós - május 1.-ig befizetve (55000 Ft/fő)
Bent alvós testvér- és barátkedvezménnyel (53000 Ft/fő)
Napközis (8-21 óráig) szállás nélkül ebéddel és vacsorával (27000 Ft/fő)


(A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést, naponta friss gyümölcs, ásványvíz biztosítását, valamint a programban részletezett valamennyi programponton való részvételt, felhasznált anyagok, eszközök, belépők árát.)


A programok változásának jogát fenntartjuk!
Rövidfilmek és animációk


X

Rólunk írták